Opslagstavlen

• ikon

Undgå at børnene kommer til skade med fyrværkeri - læs pressemeddelelsen fra Sikkerhedsstyrelsen om en kampagne, målrettet de 8-14 årige. Se også på Sikkerhedsstyrelsen.dk samt på fyrvaerkeri.dk.

Claes Søndergaard Pedersen den 18-12-2018
  • ikon
    Skolen oplever med jævne mellemrum, at elever har deres løbehjul og segway med i skole og kører blandt andre elever mellem blokkene i frikvartererne. Hvordan eleverne kommer til skolen blander vi os ikke i, men vi vil fremover af sikkerhedsmæssige årsager forbyde brug af disse blandt skolens bygninger og henvise til asfaltområdet foran administrationsbygningen. Vi vil også gerne at eleverne anvender sikkerhedsudstyr, når de anvender disse køretøjer i tilfælde af, at der skulle ske uheld ved brugen af dem.

med venlig hilsen
    Claes Pedersen
    Claes Søndergaard Pedersen den 29-11-2018
  • ikon
    Vi nærmer os nu indskrivningen til skoleåret 2019-20, som er fra den 10. december til den 20. januar.

Forældre skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene fra skolerne kommer i den digitale postkasse.

Charlotte Brendstrup den 07-11-2018