563Nyheder 3 Nyt fra...

Hvad mon der foregår på årgangsdagene?

Der sker mange sjove og spændende aktiviteter på årgangsdagene på Hvinningdalskolen.
1.a var meget lyttende og interesseret i, hvad bibliotekaren fortalte!
Nogle klasser besøger LegoHause, andre laver problemregning i matematik, andre har et tema på skolen, som f.eks. troldeemne. En tredje gruppe kan være ved vandhullet for at fange vanddyr. En fjerde gruppe kan lave forsøg i biologi. Det er blot få eksempler på de utallige aktiviteter, som sker på årgangsdagene.

Her ser I en af 1.klasserne, som besøger biblioteket og undervises i, hvordan man selv kan finde bøger, og selv kan låne bøger med eget lånekort.
Dette besøg kombineres med færdselsundervisning, da der undervejs tales om gå-regler og hvordan man færdes i trafikken.
De følgende årgangsdage har de henholdsvis færdselsundervisning i nærområdet og i midtbyen.

23-04-2018 LG

Forrige 10 Næste 10