• Eidervej 50, 8600 Silkeborg
  • Hvinningdal.skole@silkeborg.dk

God sommerferie!

Et skoleår er slut.

Sommerferie-afslutning på det "Nye teater" Sommerferie-afslutning på det "Nye teater"
Vi indviede det nyrenoverede teater til den fælles sommerferie-afslutning fredag den 26.juni.
Teatret var fyldt til bristepunktet, og sommerferiestemingen var i top! Der blev både sunget skole- og feriesange. 2.årgang underholdt med sang og musik, og inspektøren holdt den årlige sommerferietale.
Så nu er alle elever klar til 6 ugers sommerferie!
Ingen aktuelle dokumenter
    Niels Folke Wulff Jørgensen den 01-07-2015
    Kære forældre
    Hermed to vigtige dokumenter omkring ledelsessituationen på Hvinningdalskolen, samt information om centrale nye/justerede elementer i Reformmodel 2.0.
    Håber I vil give jer tid til at læse begge dele.

Første skoledag efter sommerferien er mandag d. 10. august, hvor klassene møder ind som følger:
    0. årgangs møder kl. 8.00 på "Teatret" og går hjem/i SFO kl. 9.30.
    1. årgang møder kl. 8.00 på "Teatret" og går hjem/i SFO kl. 11.30
    2. årgang til 9. årgang  møder kl. 10.00 på "Teatret" og går hjem/i SFO kl. 14.00.

Klassernes skemaer bliver, som altid, udleveret til eleverne/lagt på Forældreintra mandag d. 10. august.

Vi har op til ferien taget afsked med Pædagog Susanne Stenbæksgaard, Lærer Flemming Madsen og Lærer Janne Korsgaard. Vi ønsker dem alle alt godt fremover.
    Vi byder samtidig hertelig velkommen til Lærer Hanne Moos Hansen der vil være ny i Team 3 som Musik og idrætslærer mm på skolen.

Noter venligst informationsmøde for alle forældre onsdag d. 26. aug. (Se bilag for yderligere information.)

De bedste feriehilsner fra Hvinningdalskolen
    Niels Folke Wulff Jørgensen
    Pædagogisk Leder
    Tine Sax den 25-06-2015
    Onsdag aften sagde vi kærligt farvel til skolens 9. årgang ved årets dimission. Dimissionstalen kan læses her.