Skolehave på Hvinningdalskolen

3. klasserne har knoklet for at få haven igang!

Nyhed billede
D. 21 august modtog 3. Årgang en 22 fods container propfyldt med værktøj og byggematerialer. Eleverne skulle prøve at save, måle, hamre og konstruere, og som en del af processen, skulle en skolehave tage form på den tomme trekant ud mod Eidervej. Eleverne gik på opgaven med krum hals, og langsomt men sikkert begyndte skolehaven at tage form. Bier og høns er snart på plads, og elevernes fine højbede er klar til at blive plantet og sået til, når den tid kommer.

Vi glæder os til at følge årstidernes skiften, og håber, at mange klasser vil gøre brug af haven.
Husk følgende regler:

INGEN børn i hønsegården uden tilladelse fra en voksen.

INGEN uautoriseret fodring

Kig gerne på hønsene, men lad være at røre hegnet

Vigtigst af alt: VÆR GOD VED DYRENE
Ingen aktuelle dokumenter
    Charlotte Brendstrup den 19-09-2017

Generalforsamling i Forældreforeningen ved Hvinningdalskolen.

Så er der igen mulighed for at blive medlem af Forældreforening bestyrelse. Så har du lyst til at være en del af noget ganske unik for Hvinningdalskolen, som andre skoler misunder og som vores undervisere og ikke mindst elever nyder godt af. Så mød op i HA85-klubhus lørdag d. 07.10.17 kl. 10.00 til generalforsamling og hør hvor lidt, der skal til for at gøre en kæmpe forskel.

Forældreforeningen er vært med rundstykker og kaffe/te.

Forslag til arrangementer eller lign. som forældreforeningen bør varetage er meget velkomne. Venligst send det i en email til til [email protected] senest d. 05.10.17

På venlig gensyn

Forældreforeningen ved Hvinningdalskolen.​​

Claes Søndergaard den 22-06-2017
    Støt det kommende nye Fællesskabshus med køb af folkeaktie. Se vedhæftet fil.

MVH
    Claes Pedersen