OrkesterMester giver koncert!

2. årgang gav den første koncert fredag den 12.oktober

Nyhed billede
Nu er 2.årgang godt i gang med projektet "OrkesterMester". Lige før efterårsferien gav de en lille koncert for forældre, bedsteforældre og andre interesserede. Det var imponerende at høre alle 80 børn spille - der var stor koncentration og spænding i luftet under hele koncerten.
Ingen aktuelle dokumenter
  • 27-11-2018
    Samtaler efterår 2018 · 7B
    Charlotte Brendstrup den 07-11-2018
    Vi nærmer os nu indskrivningen til skoleåret 2019-20, som er fra den 10. december til den 20. januar.

Forældre skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene fra skolerne kommer i den digitale postkasse.

Claes Søndergaard Pedersen den 02-11-2018

Kender du Hvinningdalskolens Vision og hvordan den afspejler sig i dit barns hverdag på Hvinningdalskolen?

Skolebestyrelsen har netop afviklet skolebestyrelsesseminar, hvor vi har drøftet indsatser for skolebestyrelsens arbejde.

Hvinningdalskolens vision har efterhånden en del år på bagen og for at den fortsat skal leve og udleves, både blandt skolens personale, børnene og forældre er det vigtigt at den er vedkommende. Derfor vil skolebestyrelsen sætte sig i spidsen for at den revitaliseres. Hvinningdalskolen er fortsat en glad skole.

Desuden  har bestyrelsen en række opgaver og ambitioner for at Hvinningdal skolen fortsat skal være en rigtig god skole for alle børn. Vi vil løbende orientere jer om bestyrelsens arbejde.