Legepatruljen på Hvinningdalskolen

... den er i fuld gang igen!

Nyhed billede
Vi har nu haft 9 unge aspiranter fra 6. årgang til legepatrulje på kursus i Viborg.
De har herefter kørt legepatruljeforløb i godt 1 måned hver tirsdag og onsdag i 10. frikvarteret på bedste vis.
0.-og 1. årgang er dem der nyder godt af klassiske lege som: Her kommer vi, Den kinesiske mur og Hvad er klokken Hr. Løve og mange flere. De unge mennesker har også selv fundet på en stopleg med musik og halrekvisitter. 0. og 1. årgang får virkeligt gavn af kompetente legeforløb fra de unge mennesker.

Med de bedste hilsner Kimmie og Jens/legepatruljeansvarlige
Ingen aktuelle dokumenter
    Claes Søndergaard Pedersen den 23-09-2018
    Forældreinformation.
    Skolen har tidligere orienteret om, at der med kommunens inddragelse af "Hytten" til ny daginstitution
    skal bygges en erstatningsbygning på området ved skolen. Samtidig har kommunen bevilliget midler til en hal 2, hvortil lokale har arbejdet hårdt på at udvide den samlede byggesum med 4 mil. kr. Et mål der "kun" mangler kr. 80.000. I den forbindelse sætter kommunen nu gang i at få udarbejdet en ny lokalplan ved at påbegynde et områdestudie - se vedhæftet bilag der er en orientering fra kommunen.

Henvendelser til skolen:
    For at I som forældre kan blive mere målrettet i jeres henvendelser til skolen og sikre I også får en kvittering for jeres henvendelse, Kan I tage afsæt i følgende:
    Henvendelser vedr. elver på skolen henvender man sig til:
    0. - 3. årgang pædagogisk leder Hanne Pedersen
    4. - 9. årgang pædagogisk leder Niels Folke