Sidste skoledag for 9.årgang

Morgenmad, karamelkastning, vandsjov, fodboldkamp og et lille show for de øvrige elever!

Nyhed billede
Alle havde en god dag, og der var liv og glade dage på skolen. Se bare billederne!

9. klasserne havde lavet god underholdning, hvor de bl.a. inddrog de øvrige elever i deres dans. Det var festligt og meget underholdende for både store og små.
Vi vil ønske 9. årgang held og lykke med deres afgangsprøver!
Ingen aktuelle dokumenter
  • Helle Birgitte Olesen den 28-05-2018

Databeskyttelse pr. 25. maj 2018 - Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune har pligt til at oplyse om, hvordan vi behandler oplysninger om skoleelever og forældre, læs orienteringsbrevet (sendt direkte til samtlige forældre).

Claes Søndergaard Pedersen den 28-01-2018
    Kære forældre.
    Nedenstående kan I læse om Pulsskolen, et fantastisk sommertilbud for børn mellem 7½ - 16 år i uge 31.

Pulsskolen er en idrætsuge for børn og unge mellem 7,5-16 år i sommerferien med leg, idræt og sjove oplevelser. På Pulsskolen prøver du 9 forskellige idrætsgrene, og du oplever glæden ved at dyrke idræt.  Pulsskolen foregår i Gødvad Hallen i uge 31, 2018. Læs mere i brochuren (se vedhæftet bilag) eller på www.pulsskolen.dk

Mikkel Curth

40892091