Samarbejde mellem 8. kl. og 1.kl.

i idrættimerne.

Nyhed billede
I de sidste 5 uger har 8.årgang i idrætstimerne arbejdet med indholdsområdet ”Kropsbasis”.
De har bl.a. lavet yoga, akrobatik, tillidsøvelser og bevægelsesbaner. Målet for bevægelsesbanerne har været, at de skulle kunne gennemføres af en 1.kasse, og målet for akrobatik var at lave en mini-opvisning.
I dag har 1.c været de heldige og afprøvet den udvalgte bevægelsesbane og set den lille opvisning med akrobatik. 1.c synes, at det var sjovt, og … at 8.klasserne både var søde og hjælpsomme!
Ingen aktuelle dokumenter
    Claes Søndergaard Pedersen den 28-01-2018
    Kære forældre.
    Nedenstående kan I læse om Pulsskolen, et fantastisk sommertilbud for børn mellem 7½ - 16 år i uge 31.

Pulsskolen er en idrætsuge for børn og unge mellem 7,5-16 år i sommerferien med leg, idræt og sjove oplevelser. På Pulsskolen prøver du 9 forskellige idrætsgrene, og du oplever glæden ved at dyrke idræt.  Pulsskolen foregår i Gødvad Hallen i uge 31, 2018. Læs mere i brochuren (se vedhæftet bilag) eller på www.pulsskolen.dk

Mikkel Curth

40892091