Sidste skoledag for 9.årgang

Morgenmad, karamelkastning, vandsjov, fodboldkamp og et lille show for de øvrige elever!

Nyhed billede
Alle havde en god dag, og der var liv og glade dage på skolen. Se bare billederne!

9. klasserne havde lavet god underholdning, hvor de bl.a. inddrog de øvrige elever i deres dans. Det var festligt og meget underholdende for både store og små.
Vi vil ønske 9. årgang held og lykke med deres afgangsprøver!
Ingen aktuelle dokumenter
  • 27-06-2018
    Dimissionsfest ·
    Claes Søndergaard Pedersen den 21-06-2018
    Opråb fra forældreforeningen ved Hvinningdalskolen
    Forældreforeningen var inviteret til at deltage på skolebestyrelsens sidste møde i dette skoleår for at orientere om dens udfordringer med at få betalende medlemmer.
    Etableringen Forældreforeningen er unikt for Hvinningdalskolen, som mange andre skoler misunder os meget for. Udfordringen for foreningen er, at færre familie opretter medlemskab eller undlader at forlænge dens medlemskab, hvilket har den konsekvens at foreningen ikke længere kan støtte aktiviteter arrangeret af både skole og forældre.
    Foreningen bidrager væsentligt til en masse af skolens traditioner ved at arrangere:
    • Høstfest for 0. – 2. klasse
    • Årgangsfest for 3. – 5. klasse
    • Efterårsbanko
    Derudover giver foreningen tilskud til:
    • Konfirmandernes Blå Mandag
    • Ekskursioner pædagogisk/fagligt indhold
    • skolens fødselsedag (i år rovfugleshow på tirsdag d. 26. juni i anledningen af skolens 40 års fødselselsdag)
    • Lejrskoler
    • Sidste skoledag for afgangselever
    Forældreforeningen orienterede bestyrelsen om, at hvis ikke medlemstallet blev markant forøget, ville foreningen ikke længere være i stand til at give støtte til klassers ekskursioner, lejrskoler i samme omfang. Det vil have den konsekvens at bl.a. kommende 9. årgange fra skoleåret 19/20 ikke længere vil kunne komme på den berømte Norgestur, som alle elever ser frem til på skolen at skulle deltage i, men også andre ud af skolen aktiviteter for andre årgange vil blive reduceret betydeligt fremover.
    Der skal derfor fra skolebestyrelsen og skoleledelsen lyde en opfordring til at tilmelde sig foreningen. Det koster 200 kr. pr. familie og kan indbetales på konto: 7242115361-9
    Det er foreningens håb, at der inden august er tilmeldt minimum 100 nye medlemmer.

Claes Søndergaard Pedersen den 21-06-2018
    Opråb fra forældreforeningen ved Hvinningdalskolen
    • Høstfest for 0. – 2. klasse
    • Årgangsfest for 3. – 5. klasse
    • Efterårsbanko
    Derudover giver foreningen tilskud til:
    • Konfirmandernes Blå Mandag
    • Ekskursioner pædagogisk/fagligt indhold
    • Lejrskoler
    • Sidste skoledag for afgangselever

• Helle Birgitte Olesen den 28-05-2018

Databeskyttelse pr. 25. maj 2018 - Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune har pligt til at oplyse om, hvordan vi behandler oplysninger om skoleelever og forældre, læs orienteringsbrevet (sendt direkte til samtlige forældre).