• Eidervej 50, 8600 Silkeborg
  • Hvinningdal.skole@silkeborg.dk

Sommerferie-afslutning

Nyhed billede
Traditionen tro var der igen i år fælles sommerferie-afslutning for alle elever i Hvinningdal-hallen. Tine Sax holdt en sommerferietale, og der blev sunget Hvinningdal- og ferie-sangen på "fuld udblæsning".
Til slut god sommerferie til ALLE.
Ingen aktuelle dokumenter
  • Helle Birgitte Olesen den 24-06-2014
    Nye haller i Balle-Buskelund-Hvinningdal området

Vores børn mangler hal-plads – dette har vi fortalt politikerne i byrådet, ved at præsentere dem for vedhæftede programoplæg. Du kan være med til at påvirke beslutningsprocessen, ved at omtale projektet ........ specielt over for de politikere du måtte kende.

God sommer J

Projektgruppen

Niels Folke Wulff Jørgensen den 17-06-2014
    INDKØB AF HJERTESTARTER ...

Kære alle forældre og medlemmer i HA85

Hvinningdalskolen og HA85 har i fællesskab indkøbt en udendørs Hjertestarter der vil blive placeret centralt ved skolen/de grønne områder. (Præcis placering udmeldes senere.)
    Hjertestarteren er indkøbt ”uden for budgettet” og vi har derfor brug for støtte til denne, for ikke at belaste andre budgetposter på henholdsvis skole og i HA85.

”Projekt hjertestarter ved Hvinningdalskolen” er derfor et slags fælles andelsprojekt, hvor alle der har lyst og mulighed kan donere penge til at sikre, at området omkring Hvinningdalskolen har en Hjertestarter. – Som vi naturligvis håber vi ALDRIG får brug for.
    Hjertestarteren koster 14.000 incl udendørs montering i ”varmeskab” – og det er disse penge vi prøver at finde i form af doneringer på 50,-.

Det er nemt at indbetale pengene. Du skal blot finde dit dankort frem og følge VEDHÆFTET link til Silkeborg kommunens betalingsside.
     (Linket skal muligvis kopieres ind i browseren for at virke korrekt!)

Både skolen og HA85 håber meget, at RIGTIG MANGE vil være med til projektet og være en af dem der får en god fornemmelse, hver gang man går forbi hjertestarteren, med visheden om, at man har været med til at muliggøre, at dette vigtige genoplivningsudstyr er kommet til Hvinningdal. – I kan jo så prøve om 2 x donationer giver en dobbelt så god fornemmelse (og så fremdeles)..:-)

Der kan indbetales penge frem til og med d. 20.8.2014. Herefter vil HA85 og Hvinningdalskolen deles om den resterende del af regningen. I det tilfælde (og det håber vi meget), at der kommer flere penge ind end de 14.000 vil disse penge gå til at uddanne frivillige og personale i brugen af hjertestarteren.

Spred meget gerne dette budskab til så mange som muligt i Hvinningdalområdet.
    Med ønske om at vi hurtigt får rejst pengene
    HA85 og Hvinningdalskolen
    Helle Præsius Busk den 16-06-2014
    Kære elever og forældre
    Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
    Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
    Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune