Julehygge på Hvinningdalskolen

- Juleklippedag - Luciaoptog - julesang - æbleskivespisning mm.

Nyhed billede
Der er forskellige aktiviteter i november og december på Hvinningdalskolen. Den 29.nov. var der juleklippedag for hele skolen. Det kan ses rundt i blokkene.
Den 13. dec. var der Luciaoptog, som i år gik rundt på skolen fra blok til blok - meget stemningsfuldt.
Der var julekoncert med 2. årgangs OrkesterMester for både forældre, bedsteforældre og kulturminister!
Den 17. december delte elevrådet æbleskiver ud til alle eleverne på skolen. Et nyt tiltag i år.
Det er sidste skoledag før jul den 20. december - skolen lukker kl. 13.00 - men der er mulighed for at gå i SFO for de mindre elever herefter!
Skolen begynder igen den 3. januar 2019

Glædelig Jul og Godt Nytår til alle.
Ingen aktuelle dokumenter
    Claes Søndergaard Pedersen den 18-12-2018

Undgå at børnene kommer til skade med fyrværkeri - læs pressemeddelelsen fra Sikkerhedsstyrelsen om en kampagne, målrettet de 8-14 årige. Se også på Sikkerhedsstyrelsen.dk samt på fyrvaerkeri.dk.

Claes Søndergaard Pedersen den 29-11-2018
    Skolen oplever med jævne mellemrum, at elever har deres løbehjul og segway med i skole og kører blandt andre elever mellem blokkene i frikvartererne. Hvordan eleverne kommer til skolen blander vi os ikke i, men vi vil fremover af sikkerhedsmæssige årsager forbyde brug af disse blandt skolens bygninger og henvise til asfaltområdet foran administrationsbygningen. Vi vil også gerne at eleverne anvender sikkerhedsudstyr, når de anvender disse køretøjer i tilfælde af, at der skulle ske uheld ved brugen af dem.

med venlig hilsen
    Claes Pedersen
    Charlotte Brendstrup den 07-11-2018
    Vi nærmer os nu indskrivningen til skoleåret 2019-20, som er fra den 10. december til den 20. januar.

Forældre skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene fra skolerne kommer i den digitale postkasse.