FN´s internationale lærerdag - 5.oktober

... også på Hvinningdalskolen blev lærerne budt velkommen den 5.oktober

Nyhed billede
Verden over fejres lærerne den 5. oktober, fordi lærernes betydning i samfundet er uvurderlig, og fortjener at blive værdsat. I Danmark samarbejder DLF og IBIS om at gøre Lærerens Dag kendt.
Sammen ønsker vi at sætte fokus på vigtigheden af lærerarbejdet, der i Danmark er med til at udvikle og forme fremtidens borgere, og som i udviklingslande spiller en kæmpe rolle i bekæmpelse af fattigdom.

På Hvinningdalskolen var repræsentanter fra skolebestyrelsen mødt op med flag, et lille brev med anerkendende ord og et lille stykke chokolade. Den grønne løber var endda rullet ud.
Senere var der kanelsnegle til formiddagskaffen på lærerværelset. En stor tak til skolebestyrelsen for denne gestus.
Ingen aktuelle dokumenter
  • 24-10-2017
    forældremøde · 7A · 7C · 7B
    Helle Præsius Busk den 29-09-2017
    Indskrivning til børnehaveklasse 2018/19 - i perioden 11. december 2017-21. januar 2018. Læs plakat med information om, hvordan indskrivningen foregår. Forældrene skal være særligt opmærksomme på, at indskrivningsbrevene fra skolerne kommer i den digitale postkasse.
    Claes Søndergaard den 22-06-2017
    Støt det kommende nye Fællesskabshus med køb af folkeaktie. Se vedhæftet fil.

MVH
    Claes Pedersen